Iskoláknak, óvodáknak

A 2023/24 tanévben szeretnénk az alábbi programokkal segíteni az oktatást:

- Intézményi igényekhez igazított programok a tanítás nélküli munkanapokra: egyztetés e-mailen

- Hétvégi barangolások és alkotó délutánok, melyek rendszerezik és kiegészítik a környezetismeret órán tanultakat: időpontok és jelentkezés a facebook oldalunkon

- Tanórába illeszthető interaktív foglalkozások

-TeA Délután - Természet Ihlette Alkotódélután 5-8 osztályos nagylányoknak

- Osztálykirándulások: alsósoknak kaland a vadonban, felsősöknek "klasszikus" túrák a könnyen elérhető hegységekbe:

Szeretettel ajánljuk 'Erdei Kincskereső' oszálykirándulásainkat minden alsós osztálynak. Helyszín Győrújbarát, ahol egy valóban varázslatos útvonalon jutunk el a Paperdei Jurtáig. Olyan egyedi, játékos kalandtúrát kínálunk, az út során és a Jurta környezetében is, ami természetes közegben zajlik és ahol a természetismeret a helyi kultúrtörténeti értékekkel ötvöződik, előhívva a kreativitást a gyermekekből Megérkezéskor frissítővel várjuk őket, majd kézműveskedünk. Étkezés egyénileg vagy választható meleg étel rendeléssel, melyet mi intézünk. A foglalkozás alatt gyümölcsöt és szörpöt/gyógynövény teát kínálunk
Időtartam: 9.00-15.00 óráig (+/- 1 óra igény szerint)
Létszám: minimum 15 fő maximum 30 fő
Ára: 4500 Ft / gyerek (ebéd nélkül) 7000 Ft ebéddel
Választható témák:

• Szent Márton hegyi Apátok titkos receptje…

• Honfoglalás - Árpád és fiai…

• Csodaszarvas útja

• Kosbor János zoológus elveszett naplója

A programról és a témákhoz kapcsolódó játékokról, kézműveskedésről bővebb információt emailen küldünk.

.