Bemutatkozás

Nem szeretnénk a Mogyorós pelénk mögé bújni, ezért pár sorban és képben bemutatkoznak aktív tagjaink, önkénteseink. 


Elnökünk

Koncz Nóra zoológus, ökológia természetvédelem szakirány

Az egyesület megálmodója és kezdetek óta a mozgatója. Azaz, miután megírta a pályázatokat, ő nyaggatja a többieket, hogy segítsenek, fessenek, szögeljenek, vezessenek túrát. Kicsi korában Gerald Durrell akart lenni, most már megelégszik azzal, hogy az egyetemen szerezett tudását lefordíthatja érthetőre, átadhatja gyerekeknek, felnőtteknek. Kislányait és férjét is igyekszik "ökológiai tartásban" etetni-itatni.


Titkár

Kulcsár Anna zoológus

Panka is alapító tag, kezdetek óta jelen van minden rendezvényen, segít a döntésekben. Amikor nem az egyesülettel foglalkozik, akkor az Állatorvosi Egyetem Biokémia és Élettani Tanszékén tölti a tudást a fejekbe. Ha pedig a fehér köpeny mosásban van, akkor biztosan valamelyik 2000 m fölötti hegycsúcsra tart.  


Elnökségi tag

Pintér Ágnes okl. agrármérnök, környezet- és területfejlesztési menedzser

Kis késéssel csatlakozott a csapatunkhoz, de azóta aktív és lelkes. Remek ötleteivel járul hozzá programjainkhoz, és a pele mint kabalaállat is az ő fejéből pattant ki. Agrár végzettségével külön színt és ízt visz a táborainkba, például házi kecskesajt formájában. Általában ő rázza gatyába nyilvános szövegeinket.  


Aktív tagjaink

Kovács-Hostyánszki Anikó PhD zoológus, ökológus

Alapító tag, lelkes és aktív önkéntes. Nem csak keze munkájával, hanem gyönyörű fotóival is gazdagítja egyesületünket. A Magyar Tudományos Akadémiai Ökológiai Kutatóközpontjának tudományos munkatársa, szívügye a vadméhek élete és jövője.  

Vozár Ágnes zoológus, ökológia természetvédelem szakirány

Alapító tag, ötleteivel és önkéntes programjainkon keze munkájával segíti egyesületünket. Hivatása is a természetvédelemhez köti, Natura 2000 területek a szíve csücske.