Aktuális

Nyerj te is, saját készítésű ajándékoddal!

Ajándékkészítő verseny 2020

Szeretsz barkácsolni? Alaposan átgondolni ki, minek örülne, és megalkotni a tökéletes ajándékot? Meglátod az új tárgyat egy kidobásra ítélt kacatban? Hozzád tartoznak a természetes alapanyagok? Akkor itt a helyed! Nevezz alkotásoddal versenyünkre!

Feltételek:

• Bármilyen technikával, saját kezűleg készített ajándékokat várunk

• 3 kategóriában lehet nevezni:

• 0-9 évesek

• 10-16 évesek

• 17-99 évesek

• Az elkészült ajándékról 3-5 fényképet és egy rövid leírást várunk e-mailben. A képek minden oldalról ábrázolják a tárgyat, emellett rajta lehet a készítés folyamata és a megajándékozott is. A leírásban várjuk a készítéshez használt technika és az alapanyagok bemutatását, valamint azt, hogy miért jó ez az ajándék annak aki kapja. Fontos a készítő nevének és életkorának feltüntetése! A nyerteseket e-mailen értesítjük.

• Egy ember maximum 3 tárgyat nevezhet.

A pályaműveket a muszajegyesulet@gmail.com-ra várjuk.

A beküldött pályázatokat január 1 - 6 között közzétesszük egyesületünk facebook oldalán, ahol a legtöbb kedvelést vagy szívet gyűjtő alkotás készítői ajándékot kapnak. Mindhárom kategóriában, a 3-3 legtöbb kedvelést gyűjtő alkotót jutalmazzuk, és kiosztjuk a legkörnyezetbarátabb ajándék díját is.

A program Győr Civil Pályázat 2020 támogatásával valósul meg.

Civil Térkép

Az Ökotárs Alapítvány Civil Térkép nevű projektjének támogatásával elkészült kiadványunk melyben 21 megyei szervezet mutatkozik be:

Kiadványunk célja a Győrben és környékén működő aktív civil szervezetek bemutatása. Szeretnénk, ha egymásra találnának, egymás munkáját segítenék, illetve szolgáltatásaikat vállalkozások és magánemberek mind szélesebb köre ismerné meg.

Fontosnak tartjuk a segítő szándékok célba találását, legyen az egy magánszemély adójának 1%-a, egy cég tárgyi, szakmai vagy anyagi segítsége, esetleg önkéntesek munkája. Tudjuk, hogy nem egyszerű egymásra találnia a szükségletnek és a segítségnek, valamint a keresletnek és a kínálatnak. Nem titkolt szándékunk ennek a folyamatnak a megkönnyítése mind a támogató, mint a támogatott részéről.
Tervünk, hogy e listát a későbbiekben tovább bővítjük, újabb civil szervezetek bemutatásával.
Köszönjük, ha átlapozzák kiadványunkat és használják akár szolgáltatás keresésére, akár támogatottjaik kiválasztására!