Civil Térkép

Közös kidványban mutatkozik be a megye 21 civil szervezete

Az Ökotárs Alapítvány Civil Térkép nevű projektjének támogatásával elkészült kiadványunk melyben 21 megyei szervezet mutatkozik be:

Kiadványunk célja a Győrben és környékén működő aktív civil szervezetek bemutatása. Szeretnénk, ha egymásra találnának, egymás munkáját segítenék, illetve szolgáltatásaikat vállalkozások és magánemberek mind szélesebb köre ismerné meg.

Fontosnak tartjuk a segítő szándékok célba találását, legyen az egy magánszemély adójának 1%-a, egy cég tárgyi, szakmai vagy anyagi segítsége, esetleg önkéntesek munkája. Tudjuk, hogy nem egyszerű egymásra találnia a szükségletnek és a segítségnek, valamint a keresletnek és a kínálatnak. Nem titkolt szándékunk ennek a folyamatnak a megkönnyítése mind a támogató, mint a támogatott részéről.
Tervünk, hogy e listát a későbbiekben tovább bővítjük, újabb civil szervezetek bemutatásával.
Köszönjük, ha átlapozzák kiadványunkat és használják akár szolgáltatás keresésére, akár támogatottjaik kiválasztására!  

Programjaink a nyáron 

  • 06.15. A Ménfőcsanaki Családi Napon tartottunk öko-háztartás bemutatót és természetismereti játszóházat
  •  07. 06.-07. A Győrkőc Fesztiválon találkozhattatok velünk: A családi hulladékkvízen játékot kaphatot mindenki ajándékba, a kisebbek pedig aszfaltkrétát vagy pele-babát készíthettek 
  • 07. 13.a Téti Városnapra készülünk poló újrahasznosító workshoppal 
  • 07. 15.- 19. Napközis Természetvédő Táborunk első turnusa lesz
  • 07. 22.-26. Napközis Természetvédő Táborunk második turnusa lesz
  • 08. 05. - 09. Napközis Erdei Táborunk lesz.

Ősszel pályázatot írunk és megvalósítunk. Támogatjuk a Simplicity fesztivált, lesz újra Manók az Erdőben túra és még sok más... reméljük!