Friss

Legeslegfrissebb híreinkért látogassatok el facebook oldalunkra!  

Napközis Tábor ismét! 

2018 július 16-20. és 23-27. között 2 turnust szervezünk, melyek témája az erdő! Részletekért kattints ide

  • Kik laknak az erdőben? Láthatók és láthatatlanok...
  • Mit csinál egy erdész?
  • Világ erdői
  • Mi mit csinálhatunk az erdőben?
  • Szórakoztató, interaktív természet, kaland OFFline 

Közösségi adok-kapok

Pályázati támogatást nyertünk a Nemzeti Együttműködési Alaptól a "Közösségszervezés a fenntartható életmódért" című pályázatunkkal (NEA-UN-16-M - 1179). A pénzt pedig egy online csere közösség létrehozására költjük, melynek célközönsége  a Sokoró-Pannontáj Natúrpark és Győr város lakosai. Létrehozunk egy honlapot, melyen a regisztrált tagok feltölthetik ritkán használt tárgyaikat és kölcsön adhatják ezeket egymásnak egyéni megegyezés alapján. A projekt célja a fenntartható életmód népszerűsítése, a birtokolt tárgyaink számának csökkentése.

Nézzetek be! kölcsönkenyér.hu

ÉS REGISZTRÁLJATOK! 

Projektünk az Ozone Zöld Díj ezüstérmese lett 2017-ben, a Civil szervezetek kategóriájában! Beszámoló a blogunkon olvasható. 

Győr Város Támogatása 

2017

Pályázati támogatást nyertünk a Győr Városi Önkormányzattól! Az 50.000 Ft-ból buszt béreltünk a napközis táborunk kirándulásaihoz. 

Nagyon köszönjük!

Hulladékcsökkentés

Öröknaptár, tanári füzet és oniline feladatok formájában

A Pannontáj - Sokoró Közhasznú Egyesülettel együttműködve a Komplex hulladékcsökkentési szemléletformálás a Pannontáj- Sokoró Natúrpark területén című pályázatot valósítottuk meg az év elején.

Az elkészült öröknaptár és tanári segédlet letölthető innen.
Kiadványaink minden hónapra adnak egy hulladékcsökkentési tippet, hozzá kapcsolódó online háttéranyaggal és feladatokkal.

Kép forrása: http://fence.photoville.com/2014/gregg-segal/