Aktuális

Civil Térkép

Az Ökotárs Alapítvány Civil Térkép nevű projektjének támogatásával elkészült kiadványunk melyben 21 megyei szervezet mutatkozik be:

Kiadványunk célja a Győrben és környékén működő aktív civil szervezetek bemutatása. Szeretnénk, ha egymásra találnának, egymás munkáját segítenék, illetve szolgáltatásaikat vállalkozások és magánemberek mind szélesebb köre ismerné meg.

Fontosnak tartjuk a segítő szándékok célba találását, legyen az egy magánszemély adójának 1%-a, egy cég tárgyi, szakmai vagy anyagi segítsége, esetleg önkéntesek munkája. Tudjuk, hogy nem egyszerű egymásra találnia a szükségletnek és a segítségnek, valamint a keresletnek és a kínálatnak. Nem titkolt szándékunk ennek a folyamatnak a megkönnyítése mind a támogató, mint a támogatott részéről.
Tervünk, hogy e listát a későbbiekben tovább bővítjük, újabb civil szervezetek bemutatásával.
Köszönjük, ha átlapozzák kiadványunkat és használják akár szolgáltatás keresésére, akár támogatottjaik kiválasztására!

Győr Civil Pályázat 2019

Itt add meg az alcímet

Pályázat útján 50000 Ft támogatást nyertünk Győr Város Önkormányzatától, melyet napközis táboraink programjaink színesítésére fordítunk.

Hálásan köszönjük!

Civil Térkép

Bekapcsolódtunk az Ökotárs Alapítvány Civil Térkép nevű projektjébe. Ennek keretében egy régi ötlet új köntösbe öltöztetésén dolgozunk több győri civil szervezettel közösen. Részletek hamarosan...